Ik voel me kiplekker!!!!! - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Teun Hoek - WaarBenJij.nu Ik voel me kiplekker!!!!! - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Teun Hoek - WaarBenJij.nu

Ik voel me kiplekker!!!!!

Door: Teun van der Hoek

Blijf op de hoogte en volg Teun

24 September 2005 | Singapore, Singapore

Hey die hallo, dit is zoals altijd jullie eigen Anteunio.

Kijk er eens aan, ik was net bezig met heel hard niks doen, toen het mij te binnen schoot dat ik natuurlijk ook nog me Nederlandse kenissen en vrienden op de hoogte zou houden. Nou ik heb er alweer een paar kleurrijke dagen op zitten (valt wel mee, maar ik kan het gewoon mooi vertellen)

Ik ben dus nog lekker in Singapore waar het me wel naar het zin gaat, alleen van uitgaan komt niet zo heel veel terecht. Maar aangezien dat hier ook een vrij dure hobby is hoef ik ook niet zo heel nodig naar het wapen van Singapore of t'Greppeltje of iets in die richting. Afgelopen zondag zat ik na een rustig dagje (uitslapen beetje dvd's shoppen enz) om 4uur smiddag's op de bank film te kijken, toen de telefoon ging. Martin de sales man hierzo was er achter gekomen dat ik dus de dinsdag ervoor jarig was geweest en had daarom besloten dat we dat wel ff zouden vieren aan Orchard Road. Hij belde en zei: kom maar naar de kroeg, ik ben er al en dan zal ik wel ff zorgen dat je lam raak. We hadden een mooie avond gehad, ik werd voorgesteld aan een kerel met de naam Maurice (en ze bijnaam was de Gangter of love) ik heb over die bijnaam maar niet om uitleg gevraagt. We hebben een mooie avond gehad, maar de kater die de volgende dag kwam was wel wat zwaar vanwege het warme weer. Nou verder wacht ik dus nog op een bevestiging of ik naar Brunei kan, als dat doorgaat dan zal ik daar volgende week heen raken. Mocht het niet doorgaan dan ga ik dus rechtstreeks naar Balikpapan.

Zoals jullie wel gehoord hebben is er in Jakarta de vogelgriep uitgebroken, en er zijn gelukkig al 4 mensen een zandfabriek begonnen om die reden, maar ik heb al een emailtje gehad van de ambassade dat als je het vlees en de eieren gewoon goed doorkookt op 70graden of meer, dan is er geen kans dat je ziek wordt. Nou ik vind het allemaal wel prima, ik zal er wel op letten maar voor zulk soort dingen ben ik niet zo bang, mij krijg je echt niet zomaar vlak (tenzij je tequila of meer dan een krat bier meeneemt) ;-)

Gisteren is er een Thaise kerel aangekomen, en als vanzelf moest die wandelende bult houtskool ook in het staffhouse verblijfen. Ik was alleen op me weg naar huis hem vergeten mee te nemen, dus hij kwam pas om 10uur savonds aan omdat hij lopend vanaf de zaak was gekomen. Hij was om 6uur van de zaak weggegaan en had 4uur over een stuk van 6km gedaan, nou volgens mij is ie pittig omgelopen maar ja hoor, ze hadden hem ook gewoon op de zaak ff kunnen adviseeren een taxi te nemen.

Gisteren ging ik savonds ff eten bij de shoppingmall vlak bij het staffhouse en ik dacht weet je wat, ik neem gewoon eens een biefstukje. HAD IK NOOIT MOETEN DOEN!!! Het was een biefstuk alla Belgie, man het leek wel alsof ik een platgeslagen bidon zat weg te werken. Ik stak dat mes zowat door de tafel heen, die tafel was makkelijker te snijden dan die bidon, op het end dacht ik een hard stukje te voelen maar dat bleek een hoek van het bord te zijn dat ik er dus ook uitgesneden had. Na 3 minuten was ik zo moe van het snijen dat ik die andere helft van de potentiele schoenzool maar heb laten liggen. Maar ff gauw een ijsje gekocht tegen de smaak, welke trouwens afkomstig was van die boter saus wat mushroom voor moest stellen.

Nou morgen weer ff lekker uitslapen, en dan ga ik maar eens op zoek naar een fatsoenlijke ketting (beetje 50 cent stijl of Tupac Shakur) die ik nog aan mezelf tegoed had van me verjaardags centjes.

Ik wens iedereen een mooi weekend toe, ik ga dr wel een mooie van maken in ieder geval.

En denk maar zo: Wie de kip niet ontveert, krijgt in ze keelgat een beert.

groeten Teun Sabel

• 24 September 2005 - 08:04

He Ouwe Kippeplukker:

Hier gaat alles ook prima
    gisteren hebben ze Andre Hazes omhoog geschoten in 10 buizen vuurwerk, aantal valt me nog mee.
    De god ganse dag Hazes op radio en TV vanwege zijn sterfdag.Maar we hebben het overleefd hoor.
    Groetjes Tante Ank

• 24 September 2005 - 08:07

Bloed Zweet En Tranen:

Galmen nog steeds in mijn kop........

• 24 September 2005 - 10:52

Tommy G:

Je kan het zeker mooi vertellen!Zo te horen heb je het weer prima naar je zin..
    Alles gaat hier ook lekker, behoorlijk druk op het werk en dinsdag begint mn cursus.. We zitten hier ook nog ff lekker te genieten van de Hollandse nazomer en terrasjes pakken hoort daar natuurlijk bij!

Succes met het uitzoeken van je ketting en ik hoor snel weer van je!

Tom

• 24 September 2005 - 11:48

Rob:

Ja joh, die biefstuk uit België staat ook nog steeds in me geheugen gegrifd. Zo denk je er nog es aan terug he. Me school is kut dus hoop niet dat het jaar al te lang gaat duren. Ze behandelen ons alsof we net uit het ei komen man. Ik net terug van me werk, hoefde maar een ochtendje, wel lekker. Zet em op daar en ik zou gewoon een fietsketting nemen.

Mzzls

• 24 September 2005 - 16:32

Hier Jo Von En Mar:

wij zitten hier te zitten en te zuipen. wachtend tot ons zelf gemaakte eten klaar komt. zal weer goed smaken. wwe eten kippe brokken met konijne voer en piepers. wat nu dus aan brand hoor ik. ik loop even weg even helpen niet dat jij daaar wat van merk maar schrijf het toch even op. ben ik weer het eten is klaar. je hoor snel weer wat.
    big hug van de meiden

Mooi verhaal!

• 25 September 2005 - 14:12

Dirk:

Ha die anteunieu,
    Ik deb net terug van het voetbalveld waarin het eerste een matige wedstrijd toch een punt in het dorp wisten te houden. Ze hadden in de eerste 10 min eigenlijk al met 3 punten voor kunnen staan maar ze konden ze er niet in krijgen,ze gingen de rust in met 2-1 en na een gemiste penalty van vriend Mark, in de laatste minuten op goed doorgaan van kous op de achterlijn wisten ze het toch gelijk te trekken.We hoopten in de resterende minuten toch nog op de volle winst maar even zo goed toch een punt.Voor de rest is het rustig in de village geen schokkende berichten.Jij gaan lekker las ik dus houden zo ik meld me wel weer 's een keer.

Houd je haaks en de groeten Dirk

• 26 September 2005 - 09:45

Mark:

Waarom vertel je dat nou dirk? :)

• 26 September 2005 - 15:09

Dirk:

Wees blij monsigneur Breed
    dat ik het alleen bij een beknopt voetbal verslag houd en dat ik niet over de avond tevoren uit de school klap.Want het schijnt dat ons dorp er een paar travestieten heeft bij gekregen,dat zijn mannen die gaag in een jurk lopen (vooral een lange zwarte).Ha Ha Ha Ha

• 26 September 2005 - 16:01

TS. V.Buuren:

haha weeet je wel hoe goed een jurk mij staat !! het was net echt.

• 27 September 2005 - 15:16

Nou,:

ik heb dr wel een mooi weekend van gemaakt hoor.. ik ben zondag met die meiden naar de uithof in denhaag geweest,, hebben we geskied... wat, behalve ik, de rest nog nooit had gedaan, dus die waren mooi op hun plaat gegaan ( ik ook hoor :P) jolien dacht zo ff hard van die berg af te kunnen skiën, en dat kon ze ook, maar ze wist alleen nog niet hoe ze moest remmen..jaaa... Heb nu nogsteeds spierpijn, want we hebben daar ook nog gekart, heel leuk, maar dr was zo'n gast die volgas op me in reed...=S heb nu dus een wiplash whaha
    Ik snap trouwens niet dat JIJ zo'n arme thai helemaal laat LOPEN, aangezien juist JIJ ervaring heb met zo'n eind alleen lopen (bv. tussen waarland en schagen) nou, succes nog deze week,, kus steef

• 27 September 2005 - 15:57

Mussenhof 24:

Hoi Teun Wij zijn weer thuis,na 14 dagen en lezen en leven weer met je mee. Groeten Opa en OMA

• 28 September 2005 - 12:28

Regina:

zo teun heb ik wel is een goed weekend achter de rug of niet? en is het nu al weer bijna weekend of niet? dacht het wel...
    xx